Evoke Oy on suomalainen yritys, jonka tarina alkoi kevättalvella 2014. Yrityksen perustajat Mikko, Tuomas ja Henri halusivat perustaa yrityksen, joka kehittää ja markkinoi luonnollisia välipala- ja urheilutuotteita lisäainelitkujen ja -patukoiden sijaan.

Olemme nopeasti rakentaneet kasvavan yrityksen, jonka kärjessä on oman Evoke-brändin tuotteet ja lisäksi kaksi luomuun ja luonnollisiin tuotteisiin keskittyvää maahantuontibrändiä, joita edustamme omien tuotteiden ohella myös Ruotsissa oman tytäryhtiömme kautta.

Tavoitteenamme on kasvattaa Evokesta oman alansa parhaimpia yrityksiä Euroopassa. Tuomme markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita. Panostamme tulevaisuudessa entistä enemmän luonnollisten tuotteiden ohella myös luomu-sertifioituihin tuotteisiin.

Mikko Lähdetie

taskulaskin & toimitusjohtaja

Mikko on Evoke Oy:n toimeenpanija, sielu ja taskulaskin. Hän on koulutukseltaan agronomi ja hän on samassa opinajossa kerännyt hurjan määrän tietoa myös elintarvikeasioista sekä ravinnosta. Mikko on innovatiivinen ja dynaaminen puuhamies, joka ei ehkä koskaan pysähdy.

Yrityksemme hipsteriedustuksemme asuu Helsingin keskustassa ja vapaa-ajalla Mikko viettää aikaa perheensä kanssa retkeillen ja lasketellen. Hänen perheeseensä kuuluu vaimo ja kaksi lasta.

Lempituote: Evoke Berry Juice

Henri Mannonen

myyntitykki & Evoke Sverigen Ab:n toimitusjohtaja

Henri on porukastamme se tyyppi, joka tuo toimistolle naurua ja iloa. Henri on koulutukseltaan tradenomi. Henkka on syntynyt myyntimieheksi – hän myy kenelle vain, lähes mitä vain. Tällä hetkellä Henri keskittyy laajentamaan Evoken toimintaa Ruotsiin.

Siuntiolaisen Henkan perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi pientä lasta. Tämä ruotsinkielistä vähemmistöä edustava mies pelaa kesäisin golfia ja käy salilla silloin kun muistaa. Ennen hän pelasi käsipalloa ihan tosissaan, sittemmin keskittynyt enemmän työntekoon.

Lempituote: Evoke Protein Crunch Peanut Butter

Tuomas Olkkonen

Ivalon keisari & tuotekehittelijä ja laatuvastaava

Tittelinsä mukaisesti Tuomas asustelee Lapissa ja toinen kotinsa taitaa löytyä Jeepistään, jossa hän viettää pitkälti enemmän aikaa kuin kotonaan Ivalossa. Tuomas on koulutukseltaan mikrobiologi ja vastaa yrityksessämme tuotekehittelystä ja laatuasioista. Tämä pedantti mies on aikaansaava ideapankki, jonka puhetulva ei meinaa millään laantua.

Vapaa-ajalla Tuomas majoittaa kotonaan sohvasurffareita, hiihtää, maastopyöräilee, sienestää ja laittaa ruokaa. Sekä tietysti matkustelee ympäri Suomea ja maailmaa tapaamassa ystäviään.

Lempituote: Evoke Berry Juice

Top